SHIDI & ZAEMAH | FELDA PEMANIS, SEGAMAT

Majlis pernikahan dan persandingan Shidi dan pasangannya, Zaemah berlangsung dalam hari yang sama iaitu pada 30/11/2013. Alhamdulillah, majlis berjalan lancar dengan cuaca yang baik. Pengantin lelaki berasal dari Muar, Johor manakala pengantin perempuan berasal dari Segamat. Semoga ikatan yang dibina ini kekal bahagia hingga ke jannah…wokey, jom layan gambar-gambar sepanjang majlis diorang…ACIK NIKAH copy

ZAM_7366 copy

ZAM_7301 copy

ZAM_7383 copy

 

ZAM_7495 copy

02 Page 2 copy


ZAM_7536 copy ZAM_7711 copy ZAM_7900 copy

 

 

 

 

PERKAHWINAN HARIS DAN ZAI | SUNGAI PETANI, KEDAH

Assalamualaikum….Tugasan saya minggu ni adalah sebagai pembantu kepada OP iaitu saudara Shahrul Azliza. Majlis yang berlangsung dengan meriahnya ini diadakan di Sungai Layar, Sungai Petani, Kedah…Pengantin lelaki berasal dari Kuala Lumpur, manakala pengantin perempuan berasal dari Sungai Petani, Kedah. Sesi outdoor mereka dibuat di Tanjung Dawai, Kedah. OK, jom kita layan sebahagian gambar-gambar sepanjang majlis persandingan mereka…:-)Bisikan Cinta Zai buat suami tersayang..._DSC3751

Akak pengantin perempuan merakamkan kenangan indah bersama pengantin...

Akak pengantin perempuan merakamkan kenangan indah bersama pengantin…

Sesi outdoor di Tanjung Dawai, Kedah.

Sesi outdoor di Tanjung Dawai, Kedah.

Macam biasa, adakalanya OP bukan sahaja perlu shoot guna DSLR, malah kadang-kadang kena juga shoot untuk sedara-mara atau kawan-kawan pengantin menggunakan kamera atau handphone mereka....hehe...
Macam biasa, adakalanya OP bukan sahaja perlu shoot guna DSLR, malah kadang-kadang kena juga shoot untuk sedara-mara atau kawan-kawan pengantin menggunakan kamera atau handphone mereka….hehe…

 

 

Pengantin perempuan anggun di pelamin mereka...

Pengantin perempuan anggun di pelamin mereka…

Apalah yang digelakkan mereka berdua ni....hehe...Apalah yang digelakkan mereka berdua ni….hehe…

 

Santapan Raja Sehari...

Santapan Raja Sehari…

 

MATERNITY | FITRI & WIFE

PERSANDINGAN SHAFRINA & MAHFUZ | SUNGAI PETANI

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…entry kali ni ada lah majlis persandingan di antara pasangan Mahfuz dan Shafrina yang berlangsung di Taman Enggang, Sungai Petani Kedah. OP untuk majlis mereka ni adalah kawan saya iaitu saudara Shahrul Azliza. Saya hanya follow beliau sahaja. Maklumlah, tengah free time tu takde job, so follow je lah member2…hehehe…Sesi outdoor mereka dibuat di Jeti Semeling…tempat yang popular di Sungai Petani bagi sesi outdoor. Masa kami shoot outdoor ni pun ada lah lebih kurang 4-5 pasangan pengantin yang shoot kat sini juga…ok, tak mau berceloteh panjang, jom kita layan gambar2 pasangan pengantin ni…:-)
_DSC2732 _DSC2739 _DSC2743

Bagaikan merpati dua sejoli, masing-masing segak dan cantik di pelamin cinta...

Bagaikan merpati dua sejoli, masing-masing segak dan cantik di pelamin cinta…

_DSC2792

_DSC2864 _DSC2949 _DSC2973 _DSC2978 _DSC2985 LOVE YOU

Hari Keluarga di Aidilfitri 2013

WEB-SIZEAlhamdulillah, tahun ni sekali lagi keluarga besar kami dapat berkumpul bersama2 meraikan Aidilfitri. Kali ni bertempat di Felda Lok Heng Barat, Kota Tinggi. Program yang diadakan pada hari raya ketiga ini memang dibuat setiap tahun di mana lokasinya bertukar2 mengikut giliran pakcik/makcik keluarga sebelah bapa saya. Semoga program ini dapat diteruskan setiap tahun..:-)